Boek nu

Bekijk de mogelijkheden

De Meerpaal

photo-1620651711887-3a7eed077c77.jfif

Wandelen door de hoge duinen, uitwaaien op de fiets of zonnen in de branding: Strandcamping de Meerpaal is dé plek om het prachtige Zeeland te ontdekken. De Meerpaal ligt pal aan de duinen en op loopafstand van het gezellige Zoutelande. Alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie is lekker dicht bij! Of je nu een dagje naar het strand wilt of een terrasje in het dorp wil pakken. Op onze Strandcamping zelf is ook genoeg te beleven. De kinderen spelen voetbal in de outdoor-funzone, vermaken zich bij de interactieve speelboog of gaan helemaal los in de waterspeeltuin. Jij komt tot rust in de wellness en in de avond schuif je aan bij Brasserie de Meerpaal waar onze chef-kok heerlijke (lokale) gerechten klaarmaakt.  Het is heerlijk in bij De Meerpaal in Zeeland!

Header.jpg

De Meerpaal: hoe komen wij aan onze naam?

Maar wat is eigenlijk een Meerpaal? Een meerpaal is houten paal die wordt gebruikt om een ​​boot of schip aan vast te leggen in het water. Je vindt deze palen op de bodem van de zee, rivier of haven. De Meerpalen zijn opvallend want ze steken een heel stuk boven het wateroppervlak uit. Meerpalen zijn onmisbaar tijdens het aanleggen en vastleggen van boten. Op deze manier drijven de schepen niet weg. Overal aan de Zeeuwse kust kom je deze herkenbare palen tegen. Zo ook in Zoutelande, een typerend beeld voor Zeeland waar we trots op zijn!

Impressie van De Meerpaal
Glamping Zoutelande

Meerpalen op de Strandcamping

Overal op onze strandcamping zie je het thema ‘Meerpaal’ terugkomen. Zo kom je deze karakteristieken houten palen tegen bij onze ingang en de studio’s.  Aan deze Meerpalen hebben wel honderden schepen gelegen en ze hebben allemaal een unieke , eigen uitstraling. Aangezien een Meerpaal met Zeeland onlosmakelijk verbonden is, zijn deze palen perfect voor onze Strandcamping, wij willen namelijk het echte Zeeland gevoel uitstralen. Dat was onze missie toen we in 1953 onze camping begonnen. De meerpaal verzorgt heerlijke kampeervakanties aan de kust van Zoutelande. Graag laten wij onze gasten genieten van deze prachtige provincie met haar unieke cultuur.

Boek jouw plek op de Meerpaal