Faciliteiten

DSC_1534-HDR.jpg Vakantiepark Zoutelande

Algemeen

Park informatie

Gratis WiFi internet
Op ons vakantiepark kun je gratis onbeperkt gebruik maken van onze hoge snelheid WiFi. Er is geen inlogcode of wachtwoord vereist.

Wasmachine/Droger
In het hoofdgebouw vind je drie wasmachines, twee drogers, een centrifuge en een strijkplank met strijkbout.

Wassen kost €7,50 per keer en drogen €2,- per keer. Je kunt betalen bij de apparaten. Je hoeft geen wasmiddel mee te nemen, onze wasmachines voegen zelf wasmiddel toe. Er zijn verschillende programma's beschikbaar.

Fietsen
Het is bij ons ook mogelijk om fietsen te huren. De fietsen zijn te huur voor €8,50 per dag of €40,- voor een gehele week.

 

_DSC9902-2.jpg Dineren.jpg

Culinair genieten

Brasserie de Meerpaal

Geniet tijdens jouw verblijf van de huisgemaakte gerechten bij onze brasserie. Laat je culinair verrassen door de gevarieerde menukaart welke is afgestemd op de seizoenen. De gerechten worden bereid met verse producten uit de regio. 

Klik hier voor de menukaart
001 De Meerpaal Wellness 010518.jpg 019+de+meerpaal+wellness+010518.jpg

Wellness

Faciliteiten

Sauna
De sauna is tijdens openingstijden van de receptie gratis te gebruiken door onze gasten (16 jaar en ouder). Badkleding is niet toegestaan. Het dragen van een badjas is verplicht. Deze kun je zelf meenemen of bij ons huren voor €6,50. Verder moet je een kleine en een grote handdoek meenemen naar de sauna. Deze kun je eventueel ook bij ons huren voor €7,50. 

Schoonheidssalon
Hier kun je terecht voor echte ontspanning. Schoonheidssalon De Meerpaal biedt je een gevarieerd aanbod in behandelingen. Je kunt onder andere kiezen uit diverse gelaats- en lichaamsbehandelingen, een manicure, Gellac nagels, pedicure en LPG endermologie behandelingen.

Zonnebank
De moderne snelbruiner vindt je in het hoofdgebouw en kun je tegen een vergoeding van €6,00 per sessie (10 minuten) gebruiken.

RUB9180705-8838.jpg Waterspeelschip Meerpaal

Volop vermaak

Voor de kids

Airtrampoline
Bij het hoofdgebouw bevindt zich een airtrampoline. 

Animatietent
In de hoogseizoenperiodes verzorgt ons eigen animatie team hier een gevarieerd programma.

Interactieve speelboog
Bij het hoofdgebouw bevindt zich onze interactieve speelboog.

Speelschip
Op ons vakantiepark vindt je het grootste speelschip van Nederland waar de kinderen van alles kunnen ontdekken!

Waterspeeltuin
Onze spectaculaire waterspeeltuin bevindt zich bij het hoofdgebouw. Dit waterspeelschip met diverse waterelementen zorgt voor veel spetter en speelplezier.

Binnenspeeltuin
In onze brasserie is er een binnenspeeltuin voor kinderen. Zo kunnen ouders culinair genieten terwijl de kinderen lekker spelen!

Outdoor funzone
Lekker bewegen is gezond! Maak kennis met ons gloednieuwe speelveld: De Outdoor Funzone! Het speelveld is een plek waar jong en oud kunnen genieten van sport én spel. Zo is er een pumptrackbaan, een pannakooi mét basketbalveld, een bootcamp baan en fitnesstoestellen.