Boek nu

Bekijk de mogelijkheden

Camping Zoutelande met privé sanitair

Op zoek naar een camping in Zoutelande met privé sanitair? Dan is Camping de Meerpaal zeker iets voor jou! Bij deze luxe camping in Zeeland kom je niets tekort. De familiecamping biedt ruime kampeerplaatsen met privé sanitair zodat jij zonder gedoe geniet van jouw kampeervakantie. Op onze camping in Zoutelande met privé sanitair hebben we zowel plaatsen voor caravans, campers of tenten. Je kan dus altijd met je favoriete kampeermiddel bij de Meerpaal terecht.

Kamperen_in_zoutelande.jpg

Camping met privé sanitair Zeeland

Op onze luxe camping in Zeeland vier je vakantie op ruime kampeerplaatsen met privé sanitair. Zo heb jij geen gedoe met wachtrijen, vergeten spullen en gesjouw. Wij hebben verschillende plaatsen op onze camping in Zoutelande met privé sanitair. Zo zijn er speciale verharde plaatsen voor campers. Met andere kampeermiddelen kan je terecht op de luxe comfortplaats. Neem je huisdieren mee? Kies dan voor de plaatsen waar huisdieren zijn toegestaan (maximaal 2).

Luxe comfortplaats:

•            Privé sanitair met eigen toilet/douche en wastafel

•            +/- 150m2

•            Bijzettentje van 2x2 toegestaan

•            Water / afvoer

•            16 ampère 

Boek jouw kampeerplaats met privé sanitair
RUB9180705-8838.jpg

Luxe camping Zeeland

Bij de Meerpaal hebben wij alles in huis voor een ontspannen vakantie. Zo sta je vanaf de camping binnen 5 minuten op één van de mooiste stranden van Zeeland. Op de camping zelf is ook genoeg te beleven. Een aantal faciliteiten:

 

•             Brasserie de Meerpaal

•             Outdoor-Funzone

•             Gezellige animatie (tijdens de meeste schoolvakanties en feestdagen)

•             Waterspeeltuin

•             Wellness en schoonheidssalon

Bekijk alle faciliteiten
photo-1576334019700-759d8c881f98.jpg

Zoveel te beleven en te doen in Zeeland

Culinair
Zeeland is onlosmakelijk verbonden met al het lekkers wat de zee ons te bieden heeft. En dat weten de Zeeuwen maar al te goed.

In de Oesterij in Yerseke geniet je van de Zeeuwse schaal- en schelpdiercultuur. Een echte must tijdens je vakantie in Zeeland. 
Zodra het seizoen zich daarvoor leent, mag een goed gevulde pan mosselen niet ontbreken tijdens de vakantie. Bestel er een frisse witte wijn bij en je Zeeuwse maaltijd is helemaal compleet. Een Zeeuwse Bolus moet je ook zeker eens geproefd hebben. Strijk neer op een gezellig terrasje en geniet van deze zoete lekkernij. 

Tip: op het strand van Zoutelande zijn er verschillende strandtenten waar je terecht kan voor een borrel/diner of lunch: strandpaviljoen Neptunes – Zeeuwse Riviera – De Branding.

Strand
Vanaf de camping sta je binnen no-time op het prachtige strand van Zoutelande. Dit strand is maar liefst 5km lang. Alle ruimte dus om heerlijk uit te waaien. Vanaf Zoutelande start de ‘Zeeuwse Riviera’. Dit stukje kust heeft zijn naam te danken aan het feit dat het hier een paar graden warmer is dan op andere stranden in het land. De Zeeuwse Riviera loopt verder richting de stranden van Westkapelle. Hier zijn veel gezellige strandtenten en geniet je van het heerlijke kustleven. Wat noordelijker vind je de stranden van Domburg en Vrouwenpolder. Hier staan de foto-waardige gekleurde huisjes.

 

Ontdek alles over de omgeving