Boek nu

Bekijk de mogelijkheden

Workation Nederland

Naar het strand Meerpaal

Wel eens gedacht aan een werkvakantie in Nederland? Je hoeft niet ver weg te gaan om te ontspannen en in alle rust te werken. In één van onze studio's heb je alles wat je nodig hebt om van jouw workation in Zeeland een succes te maken. Denk aan de zee, ruimte en de rust. De studio's liggen in Zoutelande en zijn van alle gemakken voorzien zodat jij geniet van de optimale mix tussen geconcentreerd aan het werk gaan en lekker ontspannen. Je zult zien dat je heerlijk en productief kunt werken. Onze studio's beschikken over een eigen keuken, badkamer en terras.

2016_deuxchalete-buiten_lowresbloemen.jpg

Studio Zoutelande

De sfeervolle studio’s zijn met veel aandacht en liefde ingericht. De studio is geschikt voor jou alleen, maar als er gezelschap langs wil komen kan dat uiteraard ook! De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en een baby tot 2 jaar. In deze studio in Zoutelande is een woon-slaapkamer, flatscreen, luxe badkamer en een compleet ingerichte keuken. Hier maak je gemakkelijk zelf je maaltijden klaar. Geen zin om te koken? Schuif dan aan bij onze brasserie waar je volledig in de watten wordt gelegd. Maak jouw workation helemaal af met wat ‘me time’ in de wellness op het vakantiepark. Dat heb je wel verdiend na een dag hard werken!

  • Gratis wifi
  • Ingerichte keuken
  • Flatscreen
  • Luxe badkamer
  • Terras met zitje
  • Rookvrij
  • Huisdiervrij
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten

Lees meer
Workation2

Een werkdag in een Studio Zoutelande

Je wordt langzaam wakker en je zet een lekker kopje koffie voor jezelf. Terwijl je laptop opstart neem jij een douche in de luxe badkamer. Tijd voor een vers broodje! Je loopt over het park en ruikt de zilte zee, wat een heerlijke ochtend! Met je versgebakken broodje kruip je achter je laptop en ga je aan het werk. Je bent tenslotte op werkvakantie in Nederland.

Tijd voor een ommetje! Je besluit het strand op te gaan en je geniet van een verfrissende wandeling. Je strijkt neer in één van de strandtenten waar je de lokale keuken ontdekt. Wat is Zeeland toch een fijne plek! Met een gevulde maag en een dosis nieuwe energie ga je terug aan het werk. Je zult ervaren dat je veel meer gedaan krijgt en veel productiever bent dan normaal. Aan het einde van de dag is het tijd voor ontspanning! Even naar de wellness. Je twijfelt of je zin hebt om te koken of aanschuift in de culinaire brasserie van de Meerpaal, het kan namelijk allebei! Na een heerlijke maaltijd sluit je de dag af op je privéterras en ga je op tijd naar bed zodat je de volgende werkdag weer met goede moed kan beginnen!

Header.jpg Workation 3

3 × waarom een werkvakantie in Nederland?

De tijd van het 'normale kantoorleven' is voorbij. We kunnen namelijk overal werken! Vanuit huis, bij je buurman of onder een palmboom. Maar heb je wel eens aan een workation in Nederland gedacht? Tijdens een werkvakantie aan de kust ervaar je de combinatie van werken op een fijne vakantieplek dicht bij huis en vakantie vieren in je vrije tijd!  

 

1. Nieuwe inspiratie

Een nieuwe plek betekent automatisch nieuwe inspiratie en meer productiviteit! Even weg van je alledaagse werkplek en een nieuwe plaats ontdekken. Gegarandeerd dat je met een nieuwe dosis inspiratie en energie aan het werk gaat (ook als je workation in Nederland voorbij is).

2. Werk en geniet

De lijn tussen werken en genieten is tijdens een workation heel dun! Zodra jij je laptop dichtklapt, sta je vanuit je studio in Zoutelande zo op het strand, tussen de duinen of plof je neer op een gezellig terras. Zo worden je werkdagen een stuk aantrekkelijker. Gun jezelf deze waardevolle ervaring!

3. Even weg uit de dagelijkse sleur 

Soms lijkt het alsof elke week hetzelfde is en vliegt het leven aan je voorbij: zonde! Een werkvakantie in Nederland is dé perfecte oplossing. Zo geniet je vanzelf meer van de weken en de natuur om je heen! Nog een voordeel: je hoeft er geen vakantiedagen voor op te geven!